Professionele Voetverzorging

  "De Juiste Stap"  

In mijn praktijk werk ik met de volgende producten: 

 

"HFL LABORATORIES"

De specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. 

De productlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als voor problemen een goed product. 

HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen.


De verzorging van huid- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis. 


 

 

 

 

 

 

 

 

De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional. 

Alle producten zijn dermatologisch getest, bevatten geen dierlijke stoffen en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.  

 

 

 

HFL Solution Spray 

€ 15,00

Deze 50 ml spray is een effectieve en doeltreffende spray voor de behandeling van Mycosenagels (schimmelnagels) . Mede kan de spray over het gehele lichaam gebruikt worden. 

De spray penetreert de huid en bereikt zo ook de matrix van de nagel, waar de bron zich bevindt. De werkende stof (sodium benzoate) tegen schimmels en gisten hebben een bereik van 89,7% in elke groep schimmels. 

Bij gebruik van Mycosenagels consequent tweemaal daags sprayen. Bij het gebruik op de huid eenmaal daags toepassen. 


HFL Roselan Balm  

€ 14,00

Een 60 ml tube Roselan Balm bevat een intensief werkend product voor de verzorging van de bijzonder droge of harde huid, huidschilfers, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken van de rode gevoelige huid over het gehele lichaam.                                                                                                                    

De zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgt de diepere huidlagen met behulp van het eigen lichaamsvocht.


HFL Dermoleen Cream 

€ 15,00

Deze 125 ml tube bevat een verzorgende en vochtinbrengende crème (10% ureum) en biedt een aangename en effectieve verzorging. De Dermoleen cream is actief tegen droge plekjes en huidschilfers, maar ook een beschadigde huid en bij psoriasis. Dermoleen Cream zorgt voor een optimale vocht huishouding. Mag door diabetische patiënten gebruikt worden.HFL Fresh Gel

€ 15,00

De 250 ml tube Fresh Gel is een bloedsomloop stimulerende gel. Werkt uitstekend bij kramp, spier- en gewrichtspijn, restless legs, neuropathie/artrose, wintervoeten- en handen. Verzorgt vermoeide en belaste spieren en gewrichten. De gel verwijd de bloedvaten waardoor de bloedsomloop bevorderd wordt. 

Fresh Gel zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen. De gel kan zowel een koud als warm gevoel geven en heeft een pijn verlichtend effect.


HFL Dermazink Cream

€ 17,00

Een 30 ml tube Dermazink Cream is een ontstekingsremmende crème tegen acne, wondjes en ontstekingen. Dermazink cream dringt diep door tot in het membraan van de huid. De huid wordt gezuiverd en ontvet op milde wijze. Dermazink Cream zorgt voor een mooie gladde huid en hersteld en zuivert de ontstoken en beschadigde huid. Bevat medische honing en ondersteund het herstellend vermogen van de huid.

HFL Sparkling Scrub

€ 15,00

Deze 100 ml tube bevat een verzachtende scrub  voor het hele lichaam. Goed om de huid te reinigen en te ontdoen van dode huidschilfers. Het onderscheidende element van de scrub is dat het uit meerdere soorten aardbeienpitjes bestaat. Innovatie omdat de scrub zowel nat als droog te gebruiken is.


HFL Dermo Dry

€ 17,00 

Een 50 ml tube met een hele fijne crème tegen zweetvoeten en nare geurtjes, een kuur die makkelijk in gebruik is. Neemt overtollig vet op, pakt nare geurtjes aan en sluit de poriën niet af, maar droogt ze lichtelijk in. 


HFL Magic Foot Deo

€ 13,00

Een 50 ml spray flacon met een heerlijk verzorgende deodorant en is ook erg goed voor de droge huid. 

Het verjaagt en voorkomt zweetvoeten, is schimmelwerend, werkt verzachtend en genezend. De zweetvoeten worden droger, maar te droge voeten verzachten door de spray. De Magic Foot Deo laat een mooie film-laag achter die nog langdurig een verzorgend effect heeft.  


DADI'OIL

Dadi'Oil € 6,00

Dadi'Oil is de enige nagelriemolie die in de nagelplaat trekt en uit natuurlijke ingredienten bestaat, ook wel "wonderolie"genoemd. Dadi'Oil is uitstekend in combinatie te gebruiken met HFL Solution spray! Een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en de nagelriem!DERMATONICS

Dermatonics verhoogd de hydratatie in de huid met 150% binnen 24 uur!

Dermatonics Once Heel Balm

€ 17,50

De Once Heel Balm zorgt voor een vermindering van "hyperkeratose"/overmatige eeltvorming. De Once Heel Balm hoeft slechts 1 keer per dag op de hielen met kloven/serieuze vereelting van de huid te worden aangebracht.  Waarnaar binnen afzienbare tijd goede resultaten worden bereikt met Once Heel Balm.  

De 75 ml tube bevat o.a. 25% ureum, Lanoline(wolvet).

Ook geschikt voor Diabetes.Dermatonics Heel Balm met Manuka Honey

€ 15,00

De Heel Balm zorgt voor een vermindering van "hyperkeratose" /overmatige eeltvorming. De Heel Balm hoeft slechts 1 keer per dag op de hielen met kloven of serieuze vereelting van de huid te worden aangebracht.  Waarnaar binnen afzienbare tijd goede resultaten worden bereikt met Heel Balm, ook geschikt voor mensen met Diabetes. 

De 60ml tube bevat o.a. 25% ureum, Lanoline(wolvet), de natuurlijke vochtinbrenger van de huid.


Dermatonics Soothing Foot Cream

€ 15,00

De Soothing Foot Cream kalmeert snel en verlicht de jeuk die kan worden veroorzaakt door aandoeningen zoals voetschimmel, diabetes, dermatitis of andere droge huidaandoeningen. Het verwijderd tegelijkertijd alle droge of harde huid en kan ook als vochtinbrengende creme worden gebruikt. Breng de Soothing Foot Cream royaal 1 tot 3 keer per dag aan op de aangedane gebieden.  Waarnaar binnen afzienbare tijd goede resultaten worden bereikt, ook geschikt voor mensen met Diabetes.        

                                             De 60ml tube bevat o.a. Haverlipiden/ Finse colloidage havermout,                                                     geformuleerd zonder parfum en zichtbaar resultaat binnen 1 dag. 

Dermatonics Ultra-Cool Foot Gel

€ 15,00

De Ultra-Cool Foot Gel royaal aanbrengen  en zachtjes inmasseren op de aangetaste gebieden. Indien nodig 3 tot 4 keer per dag. Waarnaar binnen afzienbare tijd goede resultaten worden bereikt, ook geschikt voor mensen met Diabetes.                                  De 60ml tube bevat o.a. paardenkastanje, arnica, pepermunt en Nieuw-Zeelandse Manuka honing om snel warme, vermoeide en tintelende voeten op te frissen en de voetgeur effectief te verminderen.
LCN Mykosept

LCN Mykosept tinctuur, 50ml Pipet.

€ 15,00

LCN Mykosept tinctuur 50 ml druppels speciaal ontwikkeld om schimmelinfecties te voorkomen en te bestrijden. Deze oplossing bevat kamille en panthenol. U dient 2 maal daags enkele druppels tussen de tenen en op de teennagel(s) aan te brengen. 

Het is belangrijk dat u de geplaatste LCN gelnagel altijd 2x daags behandeld met LCN Mykosept. 

 

LCN Mykosept tinctuur, 50ml Spray.

€ 15,00 

LCN Mykosept tinctuur 50 ml spray speciaal ontwikkeld om schimmelinfecties te voorkomen en te bestrijden. Deze oplossing bevat kamille en panthenol. U dient 2 maal daags te sprayen tussen de tenen en op de teennagel(s) aan te brengen. 

Het is belangrijk dat u de geplaatste LCN gelnagel altijd 2x daags behandeld met LCN Mykosept. 
 Depend O2 Oxygen Nailpolish 

Zuurstof & tinctuur doorlatend, div.kleuren.

€    4,50 (per 1 flesje) 

 € 12,50 (per 3 flesjes)GELLACK van DEPEND.

Mooie, goed verzorgde uitziende nagels. Ideaal om langere tijd van te genieten, minimaal 4 tot 6 weken plezier van uw gelakte teennagels.

Teennagels lakken met Depend GELLACK, 

incl. nagels knippen, fraisen en nagelomgeving verzorgen.  

€ 52,00


Teennagels lakken met Depend GELLACK, 

in combinatie pedicure behandeling.

€ 62,00

Deze Gellack van DEPEND zorgt voor een versteviging van de natuurlijke nagel, de mooie diepwarme kleuren blijven voor een langere tijd van minimaal 4 tot 6 weken zitten. 

De nagels worden licht gevijld voor een betere hechting en hierna voorzien van een hechtingscoating. Na een basecoat volgen meestal 2 laagjes Depend Gellack, waarna tot slot een volle glanzende top coat wordt aangebracht.

Iedere laag Gellack wordt 2 minuten uitgehard onder de UV-lamp. Hierna worden de nagelriemen behandeld met verzorgende Depend O2 Grape & Avocado Nail Oil.


Om de nagels en nagelriemen soepel te houden en te voeden, raden we aan om deze1 maal per dag te verzorgen met nagelriemolie. 

Het verwijderen van de DEPEND Gellack is in de prijs inbegrepen, indien u deze door "Pedicure De Juiste Stap" heeft laten aanbrengen. 

Door het laten verwijderen van de Gellack door uw pedicure voorkomt u beschadigingen aan uw nagels. 
 Pedi-Wol           Wol van de Texelaar

Deze wol is afkomstig van echte Texelse schapen en een 100% zuiver natuurproduct. Geschikt voor gevoelige huid. 

Pedi-Wol is ideaal bij blaren, drukplekken, hielspoor, wintertenen.... en daardoor uitermate geschikt voor sporters, zoals voetballers, zaalsporten, ballet, tennissen, hardlopen, maar ook voor wandelaars. Het werkt preventief bij blaren, maar heeft ook een beschermende functie als de blaren al zijn ontstaan. 

Pedi-Wol is geschikt voor dagelijks gebruik en kan worden toegepast op elke "drukplek". Verzacht, hecht zich aan de sok, rolt niet op, klontert niet en blijft daardoor op de juiste plek op de huid zitten. De wol is meerdere malen gewassen, bewerkt, geklaard en van een heerlijke kwaliteit. 

10 gram € 5,00    -    20 gram € 9,00    -    40 gram € 15,00

 

 

Het kan worden toegepast op elke voet die last heeft van pijnlijke drukplekken. Ook kan Pedi-Wol preventief worden toegepast als u verwacht dat er blaren of een drukplek zou kunnen ontstaan.

Pedi-Wol is echt een must om blaarvorming en pijnlijke drukplekken te voorkomen en/of te beschermen. Ook een fijn hulpmiddel als nieuwe schoenen hier en daar nog wat pijn geven.

Onmisbaar bij beoefening van vele sporten. 

Pedi-Wol plaats je eenvoudig op de gevoelige plek, sok erover en klaar! De wol blijft goed op z'n plaats en gaat niet schuiven.Ook verkrijgbaar bij Pedicure "De Juiste Stap".......... *"The luxury of nature" ........ 

Hoogwaardige producten voor de voeten gemaakt van natuurlijke materialen.                          Namelijk sokken, pantoffels, huisschoenen, inlegzolen en hakbeschermers van:              Schapenwol, Alpacawol, Lamswol, Merinowol en Bamboe van MaAn www.maan.shop