Professionele Voetverzorging

  "De Juiste Stap"  

                              NAGELBEUGEL De nagelbeugel is bedoeld om ingroeiende teennagels te behandelen en te begeleiden tijdens het groeien. Een nagelbeugel word op maat gemaakt en verlicht direct de pijn. Na een periode word de nagelbeugel verwijderd en indien nodig opnieuw geplaatst tot de oorspronkelijke juiste vorm van de nagel is verkregen. 

Als de teennagels ingroeiend zijn kan het plaatsen van een nagelbeugel vaak een definitieve oplossing bieden. De nagelbeugel wordt op maat gemaakt en op de nagel geplaatst en vastgezet om de nagel te dwingen rechter te groeien zonder dat hij weer in de huid groeit. Als de nagelbeugel eenmaal is bevestigd groeit deze met de nagel mee en na verloop van tijd groeit hij eraf. Wel is regelmatige controle van uw nagelbeugel door uw pedicure noodzakelijk. In sommige gevallen is het noodzakelijk deze behandeling enige malen te herhalen omdat de nagel veel weerstand kan bieden. 


De Podofix

De Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingroeiende nagels. Deze vorm van nagelcorrectie is geschikt voor bijna iedereen, zelfs voor jonge kinderen en diabetici.

De Podofix is een zacht alternatief voor de regulering van de nagelafwijkingen. Het helpt misvormde nagels in een natuurlijke, gezonde groei. Via deze methode kan gemakkelijk te voorkomen klachten snel en duurzaam worden aangepakt.  

De Podofix is aangepast aan de nagelvorm en direct klaar om te worden aangebracht. Dit geeft meestal gelijk een merkbare verlichting voor de cliënt. De lijm en het activeren van De Pododix neemt slechts enkele minuten in beslag en is nauwelijks waarneembaar. 

De Podofix plakbeugel bestaat uit een elastisch kunststof voetje dat op de nagel wordt gelijmd en een activeringsdraad die de beugel aantrekt nadat deze op de nagel is gelijmd. De Podofix beugel kan voor nagenoeg alle soorten van vervormde pijnlijke ingroeiende of gekrulde nagel gebruikt worden.


Afhankelijk van de omstandigheden blijft De Podofix beugel voor een periode van twee weken tot ongeveer twee maanden op de nagel zitten.                                  

Het plaatsen van de beugel is pijnloos.                                                               Koester uw voeten

                              zij dragen u uw leven lang